Ga naar hoofdinhoud

Onze werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door een combinatie van bouwkundige kennis, creatief denken en bewezen technieken uit omgevingspsychologie. Zo ontstaat een intensieve samenwerking waarin we samen op zoek gaan naar jouw ideale leefomgeving.

Meer over onze werkwijze?

Vraag de brochure aan

Het proces

Bij ons volgt het ontwerpproces een vast stramien. We beginnen altijd met het verkennen van jouw wensen. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerp. Als de plannen op papier staan, start de realisatiefase. We verkennen, ontwerpen en ondersteunen. Van begin tot eind zijn we betrokken.

Ontwerpfilosofie

In onze ontwerpen combineren we onze bouwkundige kennis en ervaring met een flinke dosis omgevingspsychologie. Biophilic design is hierin de rode draad. Keuzes maken we met respect voor de woning, verbinding zoeken we met de natuur. De kern? Dat wat goed is blijft behouden, alles wat overbodig is laten we weg.

Wanneer schakel je ons in?

Het liefst zijn we vanaf het begin onderdeel van een verbouwing. Hoe eerder je ons inschakelt, hoe meer rust in het proces. Onze aanpak begint altijd met de vraag: wie ben jij als mens en hoe wil jij je voelen als je thuis bent? Waar nodig breken we de kern open, laag voor laag bouwen we weer op.

Inleven
Ontwerpen
Realiseren

Dit zeggen onze klanten