Ga naar hoofdinhoud

Wie zijn wij?

Interieurontwerpers Thoben & Minten

Wij zijn Avelien Thoben en Nelleke Minten, oprichters van het interieurontwerpbureau Thoben & Minten. Sinds 2013 werken we samen aan het ontwerpen van duurzame leefomgevingen, voor zowel particulieren als bedrijven.

Achtergrond

De kennis en ervaring voor ons werk hebben we opgedaan tijdens de opleiding Interior Design en in het werkveld. Thoben & Minten is een uniek samenspel en onze karakters en kwaliteiten vullen elkaar goed aan. Dat vertaalt zich in tijdloze ontwerpen die voorbijgaan aan het voorspelbare.

Over Avelien

Avelien verstaat het vak van interieurarchitectuur als geen ander. Geboren in een kunstzinnig nest weet ze van huis uit een bijzondere balans te vinden tussen eenheid en sfeer. Ze is consequent, daadkrachtig en brengt orde aan waar nodig. In huis én in het verbouwingsproces.

In haar vrije tijd geniet Avelien van een mooi boek of gaat ze naar buiten. Als het even kan zoekt ze de rust en stilte op, zodat ze zich daarna met frisse energie over complexe woonvraagstukken buigt.

Connect op LinkedIn

Over Nelleke

Bij Nelleke speelt structuur en rust een belangrijke rol. In haar privé-leven, maar zeker ook in de manier waarop ze verbouwing aanpakt. Haar sterke technische kennis heeft ze van jongs af aan meegekregen, maar ze bezit ook over een flinke dosis creativiteit.

Uniek aan Nelleke is hoe altijd een gevoel van geborgenheid teweeg weet te brengen, hoe omvangrijk of complex een rjuimte ook is. Als ze niet aan het werk is, brengt Nelleke haar het liefst door met haar gezin. Ze is graag buiten en leeft bewust. Als je thuis katten hebt, scoor je bonuspunten.

Connect op LinkedIn

“Aandacht besteden aan je leefomgeving is een investering in jezelf. Wij helpen je daarbij.”

Onze visie

Als mensen worden we gevormd door onze omgeving. Door de personen om ons heen, maar ook door de plek die we ons ‘thuis’ noemen. Generaties lang is ons huis al een veilige haven. Aandacht besteden aan je leefomgeving is daarom een investering in jezelf. Wij begeleiden je hierbij.

Lees meer