skip to Main Content

In Ronald McDonald Huis Nijmegen logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Hier zijn ze dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuisbed. Om een verhaaltje voor te lezen. Om een nachtzoen te geven. Of voor het moment dat elke seconde telt. Bij de herinrichting van de badkamers en logeerkamers, vroegen ze ons een sfeervolle rustplek te creëren waar de gasten zich thuisvoelen en kunnen terugtrekken.

Huiskamer
Als je kind is opgenomen in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis wil je dichtbij zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan het bed van je kind staan, als dat je nodig heeft. Overdag blijf je zoveel mogelijk bij het ziekenhuisbed, maar ook ’s avonds en ’s nachts wil je dichtbij zijn. Bij de herinrichting van de badkamers en logeerkamers, vroegen het Ronald McDonaldhuis ons een sfeervolle rustplek te creëren waar de gasten zich thuisvoelen en kunnen terugtrekken.

Het Ronald McDonaldhuis biedt een logeerplek op loopafstand van het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis, voor de ouders, medeverzorgers en broertjes en zusjes. Het is als een cadeau dat de kamers aanvoelen als een thuis. Maar dan dat, je mag tot rust komen, in tijden dat je al zo ver van huis bent, is het heerlijk een plek te hebben waar je je even fijn mag voelen.